Резюме № 438088 от 4 octombrie 2024
Lucrător de acasă

age 28 ani

Masculin

address Căușeni

15 000 MDL

Чтобы открыть контактную информацию соискателя, нужно зарегистрироваться и оплатить услугу "Доступ к базе CV".

Despre mine

Total limitat în efortul fizic din cauza gradului de dezabilitate dar în concluzie, sunt incredibil de recunoscător pentru oportunitatea de a fi luat în considerare pentru un post la stimata companie.
Dacă am șansa de a lucra cu echipa ta, vreau să mă exprim cu cea mai profundă apreciere pentru încrederea în abilitățile mele.
Sunt o persoană dedicată și perseverentă, străduindu-mă mereu să avansez în orice sarcină sau proiect.
Angajamentul meu față de învățarea continuă îmi permite să mă adaptez rapid la noile provocări. Cred cu tărie că această combinație de perseverență iar învățarea rapidă îmi va permite să aduc contribuții valoroase organizației dumneavoastră.
Perspectiva de a mă alătura companiei dumneavoastră este cu adevărat incitantă pentru mine și sunt sincer recunoscător pentru posibilitatea de a face parte din echipa ta. Dacă sunt selectat, voi aduce o etică puternică a muncii, o atitudine pozitivă și dorință profundă de a crește atât personal, cât și profesional.
Vă mulțumesc încă o dată pentru că ați luat în considerare aplicația mea. Apreciez sincer timpul acordat, consider și aștept cu nerăbdare oportunitatea de a contribui la succes și a companiei dvs.

Vezi mai multe

Competențe

-Abilități puternice analitice și de rezolvare a problemelor. -Învățare rapidă, cu o atenție deosebită la detalii. -Capacitatea de a lucra bine sub presiune. - Fiabil și punctual. - Atitudine pozitivă și jucător de echipă. - Învățător entuziast, deschis la noi provocări.

Limbi

Română Nativ

Rusă Fluent

Engleză Elementar

Domeniul dorit

IT, Tech

Studii: Superioare incomplete

Absolvit în: 2018

Universitatea de Stat Nistreană Т.Г.Шевченко

Facultatea: Întreținerea și reparația transportului auto

Specialitatea: Tehnic

Preferințe pentru job

Locul de muncă

Remote

Programul de muncă

Full-time

Permis de conducere

Categoria: B, C, H

Чтобы открыть контактную информацию соискателя, нужно зарегистрироваться и оплатить услугу "Доступ к базе CV".